Радісна новина для Групи Компаній «ПетРус» з 01.10.2020 віце-президентом групи призначено Цулукідзе Вахтанга, досвідченого керівника, вихідця з сім’ї нащадків виноробів сонячної Грузії. Багато поколінь сім’ї Цулукідзе займаються виробництвом, або навіть краще сказати створенням шедеврів в виноробній продукції, сім’я Цулукідзе володіє одним з найдавніших заводів по виробництву вина та цілою низкою виноградників на сонячних схилах Грузії поблизу річки Бурса.

 

Вахтанг Цулукідзе досвідчений та розвинутий керівник в сфері оптової торгівлі виноробної та алкогольної продукції з широким колом міжнародних зав’язків, завдання які сам для себе визначає Вахтанг на новій посаді, це розвиток групи компаній «ПетРус» в напрямку підвищення якості продукції, охоплення та поширення продукції групи на міжнародному ринку.
Цулукідзе В.: «Я вважаю, що найвищим пріоритетом і завданням для мене є розвиток продукції ГК «ПетРус» на міжнародній арені виробників, наша продукція повинна реалізовуватись на всіх континентах і в кожній країні, я знаю як цього досягти і планую реалізувати свій амбітний план на протязі найближчих трьох років»